INCHIRIERI AUTO BUCURESTI

Inchirieri auto Bucuresti

Daca intentionati sa apelati la o firma de inchirieri auto, puteti alege autoturismul preferat de dumneavoastra, bucurandu-va de confort sporit. In parcul nostru auto, veti gasi masini diesel de inchiriat, alaturi de masini de inchiriat pe benzina, la preturi accesibile. Dotarile speciale, precum sisteme GPS performante si aer conditionat de calitate, va permit sa conduceti cu stil si eleganta. Modelele de automobile puse la dispozitie variaza, avand 5 si 8+1 locuri pentru pasageri, inclusiv persoana de la volan. Fie ca optati pentru un vehicul din clasa medie, mica sau minivan, veti beneficia de seriozitate si profesionalism. Pentru cei care doresc sa inchirieze o masina din clasa limuzina, le oferim posibilitatea sa conduca un automobil Volkswagen Jetta, Audi A6 etc.

Firma noastra deruleaza un program de fidelitate. Astfel, fiecare client va primi din partea firmei un card de loialitate, pe baza caruia se vor putea obtine reduceri la serviciile solicitate, in functie de comenzile si rezervarile dumneavoastra anterioare.

Procedeul de inchiriere a masinii este unul simplu: tot ce trebuie sa faceti este sa cititi regulamentul, apoi sa semnati contractul inainte de preluarea autovehiculului, avand posibilitatea de a-l prelungi, in caz necesar.

Pentru comenzi si orice intrebari, va rugam sa ne contactati la: